Rotaract este cea mai activă comunitate de tineri din Romania! Servește mai presus de sine!

Cine suntem?

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu varste intre 18 si 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca si arie de actiune comunitatile in care se afla precum si universitatile si sunt sponsorizati de un club Rotary local. Asta ii face adevarati "parteneri de serviciu" si membri cheie in familia Rotary.

Cluburile Rotaract se întrunesc în şedinte săptămânale în care se discută proiecte, se ţin conferinţe, se vizitează alte cluburi sau se desfaşoaăa activităţi socio-culturale şi work-shopuri de dezvoltare profesională. În afara şedinţelor, Rotaractienii au ocazia să se implice in proiecte comunitare sau vocaţionale, să participe la seminarii şi conferinţe şi să cunoască tineri de elită din toate colţurile lumii, deoarece Rotaract înseamnă înainte de toate prietenie.

Fiecare Club Rotaract face parte dintr-o organizaţie districtuală Rotaract (Cluburile Rotaract din Romania şi Republica Moldova formează împreună Districtul 2241), care este condusă de catre un Reprezentant ales anual. Organizaţia districtuală planifică conferinţe regionale, dezvoltă proiecte regionale, organizează traininguri şi seminarii pentru membrii săi şi sprijină evenimente speciale cu scopul de a strânge legăturile dintre cluburi.

Cunoaște-ne!