JAZZ IN THE CITY

Proiect organizat de catre Rotaract Club București Cișmigiu in perioada 01 Nov 2016 - 19 Dec 2016


Nevoia

Proiectul a fost inițiat din dorința de a oferi o doză de fericire copiilor de la Centru de zi Marin Pazon, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. De asemenea ne-am dorit să acoperim pentru o perioada și toate necesitățile centrului (alimente, articole de igienă, etc.). Astfel reușim să facem o faptă bună pentru oamenii care își dedică timpul constant pentru copiii cu nevoi și în același timp reușim să aducem zâmbetul pe buzele celor 13 micuți.

Obiective SMART

Obiectivul principal al proiectului a fost acela de a realiza o seară caritabilă de jazz cu cel puțin 3 momente artistice, în urma căreia să fie strânse toate cadourile dorite de către cei 13 copii de la centru.

 

Obiectivele specifice au fost:

-       Realizarea evenimentului în luna Decembrie pentru a fi legat de sărbătoarea de Crăciun

-       Obținerea acordului din partea a cel puțin 3 artiști pentru a susține un moment de jazz pro-bono până la finalul lunii Noiembrie

-       Obținerea unei sălii potrivite pentru realizarea evenimentului până în a 2-a săptămână din Noiembrie

-       Realizarea unor postări promoționale în fiecare săptămână, iar în ultima săptămână acestea să fie făcute zilnic

-       Realizarea activităților destinate participanților în prima săptămână din Decembrie

-       Realizarea programului și a listei cu necesarul logistic pentru eveniment în prima săptămână din Decembrie

Obținerea, achiziționarea și împachetarea cadourilor pentru cei mici și livrarea acestora pe data de 19 Decembrie

Rezultate

În urma evenimentului au fost strânse foarte multe cadouri și destule donații cât să fie achiziționate darurile rămase pe listă împreună cu necesitășile celor de la centru. Evenimentul a avut 4 momente artistice care au făcut spectacol pentru cei aproximativ 80 de participanți care au plecat cu zâmbetul pe buze. Seara de jazz a fost un real succes, concluzie realizată în urma feedback-ului pozitiv primit de la organizatori, artiști și participanți

Impact

Vizibilitatea proiectului va fi asigurată prin evenimentul special creat pe Facebook. De asemenea, organizatorii vor merge la ședintele celorlalte cluburi Rotaract din București, precum și la Rotary Cișmigiu, pentru a promova și descrie evenimentul și a lăsa invitații. Fiind vorba de un eveniment Rotaract&Friends, acesta va fi promovat și în cadrul grupurilor de prieteni, facultății, locului de muncă.