TEDxCaleaDomneasca

Proiect organizat de catre Rotaract Club Galati Dunărea de jos in perioada 31 Oct 2016 - 31 Oct 2016


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Trăim într-o societate a povestilor, în care cuvântul are întâietate în defavoarea acțiunii. Astfel, oamenii devin mai vocali, dar pasivi față de comunitatea din care fac parte. Noi vrem să le dăm cuvântul celor care în tăcere dau cu adevărat viață comunității, celor a căror poveste are putere să inspire.
Cum? 
Vă propunem să ascultăm împreună ideile care merită să fie cunoscute contribuind în acest fel și la conturarea unor proiecte inspiraționale. Ingredientele necesare sunt reprezentate de dorința de schimbare și pasiunea fiecăruia întreprinsă în această direcție. 
Cine?
Vor vorbi persoane care au idei, care doresc să le împărtășească și, de ce nu, să le transforme în modele pentru ceilalți.
Cui?
Ne adresăm persoanelor curioase și dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur.

Tema evenimentului TEDxCaleaDomnească - 2017 este "Dare to leave a mark", deoarece comunitatea noastră are nevoie de oameni marcanti care să isi pună amprenta asupra societatii noastre.

Editia de anul aceasta va avea loc la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galati pe data de 18 Martie si este organizată de Rotaract Galati.

Impact