Cupa Streetball VARANA

Proiect organizat de catre Rotaract Club Focșani Varana in perioada 23 Aug 2015 - 23 Aug 2015


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Rotaract Varana Focşani a organizat Cupa Streetball Varana, duminică, 23 august, la terenul de baschet la şcolii generale Ștefan cel Mare din Focşani. Acest proiect a avut două obiective, primul fiind chiar organizarea unei competiţii de streetball(baschet 3x3) la nivel de amatori pentru oraşul Focşani, iar al doilea fiind strângerea de fonduri pentru elevii de la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Focşani, ce formează echipa „IrisRobotics” şi care vor construi robotul cu care vor participa la Competiţia Naţională de Rovere Exo-RO.

La această competiţie de streetball au participat 20 echipe formate din jucători cu vârsta cuprinsă între 13 si 55 de ani, din oraşul Focşani şi nu numai.

În pauzele dintre meciuri au avut loc momente artistice: dansuri, muzică, majorete, concursuri pentru spectatori şi multe alte surprize. Artisti locali precum Sava Man sau Claudia Ciolan au fost alaturi de noi, insa cu ocazia acestui eveniment am avut parte si de o premiera, anume, prima cantare in Focsani a Teodorei Cobzaru, in limba coreana.

Pe lângă jucători, organizatori şi entertaineri, la această competiţie au mai fost prezenţi peste 100 de persoane, împatimiţi ai baschetului sau pur şi simplu persoane care au vrut să vadă un spectacol sportiv.

Impact