Seara Reclamelor Controversate 2013

Proiect organizat de catre Rotaract Club Iași in perioada 12 Dec 2013 - 12 Dec 2013


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Joi, 12 decembrie 2013, începând cu orele 21:00, în Club Skin, a avut loc cea de-a doua ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Club Rotaract Iași pentru întrajutorarea copiilor cu dizabilități din cadrul Centrului de Plasament ”Ion Holban” din Iași.

            Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată au reprezentat din nou marea atracție a evenimentului din 12 decembrie, moderat de Felix Prisecariu.

            Evenimentul s-a desfășurat în decorul elegant al Clubului Skin, începând cu orele 21:00, unde iubitorii de reclame au asistat la prezentarea de modă a atelierului de creație Guilt și au putut dansa pe muzica live interpretată de Festivo Band și Mihai Popistașu, câștigător al concursului Megastar și participant la Vocea României. Pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii.

 

            Fondurile obținute de pe urma evenimentului au fost direcționate în întregime către Centrul de Plasament ”Ion Holban”, pentru achiziția de echipament tehnic și dotări necesare recuperării și reintegrării sociale și profesionale a copiilor.

            Centrul de Plasament ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională  copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate Colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

Impact