Doneaza Sange! Salveaza Vieti!

Proiect organizat de catre Rotaract Club Baia Mare Team in perioada 19 Sep 2014 - 19 Sep 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

La capitoul donare sange Romania nu este un exemplu pozitiv. Acest gest umanitar depinde doar de noi, cetatenii dorinici de a ne salva semenii.

Rotaract TEAM Baia Mare isi propune ca pana la finele anului 2014, Centrul de Transfuzie Sanguina Baia Mare sa recolteze cu 50% mai mult sange decat anul precedent.

Mai mult decat atat, avand in vedere ca unitatea sanitara nu poate primi donatii in bani direct, Asociatia Rotaract Club TEAM Baia Mare va realiza campanii de strangere de fonduri, donatii mai mici sau mai mari dupa puterea fiecaruia astfel incat din banii stransi sa incepem renovarea centrului si sa oferim celor care doneaza sange mai mult confort si o mai buna informare.

Contactati cu incredere reprezentantii Rotaract TEAM Baia Mare pentru mai multe detalii si eventuale parteneriate indreptate spre cauza aceasta.

Doneaza sange! Salveaza vieti!La capitoul donare sange Romania nu este un exemplu pozitiv. Acest gest umanitar depinde doar de noi, cetatenii dorinici de a ne salva semenii. Rotaract TEAM Baia Mare isi propune ca pana la finele anului 2014, Centrul de Transfuzie Sanguina Baia Mare sa recolteze cu 50% mai mult sange decat anul precedent. Mai mult decat atat, avand in vedere ca unitatea sanitara nu poate primi donatii in bani direct, Asociatia Rotaract Club TEAM Baia Mare va realiza campanii de strangere de fonduri, donatii mai mici sau mai mari dupa puterea fiecaruia astfel incat din banii stransi sa incepem renovarea centrului si sa oferim celor care doneaza sange mai mult confort si o mai buna informare. Contactati cu incredere reprezentantii Rotaract TEAM Baia Mare pentru mai multe detalii si eventuale parteneriate indreptate spre cauza aceasta. Doneaza sange! Salveaza vieti!

Impact