Condu Prudent! Alege Viata!

Proiect organizat de catre Rotaract Club Iași in perioada 17 May 2014 - 17 May 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Cea de-a 10-a ediţie a campaniei de siguranta rutiera „Condu prudent! Alege viaţa!” a fost marcată printr-o serie de acţiuni şi evenimente dedicate şoferilor ieşeni. Astfel, sambata, 17 mai 2014, membrii Asociatiei Club Rotaract Iaşi, împreună cu membrii Clubului de Motociclism Trust din Iasi si membrii Clubului de Entuziasti ai motociclismului Black Fist din Iasi, alaturi de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, au distribuit șoferilor si motociclistilor aflați în trafic pe B-dul Anastasie Panu din Iasi autocolante cu mesajul campaniei Poliției Rutiere, „Alege Viaţa!”, precum și un pliant referitor la importanţa conducerii preventive.

            Tot sâmbătă, 17 mai, organizatorii Club Rotaract Iasi au organizat o expoziție care a reunit pasionaţii de maşini vechi, recondiţionate, precum şi iubitorii de curse. Expoziţia, cu intrare gratuită, s-a desfăşurat in Piata Palatului Culturii, în intervalul orar 12:00-18:00, şi a etalat atât autoturisme de colecţie, cât și şi cele mai noi modele din oferta marcii VOLVO a Dealerului Tester. De asemenea, a fost adus și simulatorul „Crash”, pe care vizitatorii l-au putut încerca.

            Prin „Condu prudent! Alege viaţa!”, campanie iniţiată în 2008, membrii Clubului Rotaract Iaşi şi-au propus să contracareze numărul impresionant de accidente rutiere din localitate, cauzate de comportamentul agresiv la volan.

            Această campanie a fost realizată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi şi a beneficiat atat de susţinerea TESTER DEALER VOLVO, în calitate de sponsor principal, cât şi de cea a Complexului Palas Iasi, a Clubului de Motociclism Trust din Iasi si Clubului de Entuziasti ai Motociclismului Black Fist, si a portalelor orasulauto.ro si Iasi4u.ro.

Impact