Rotaract Noel

Proiect organizat de catre Rotaract Club București Cișmigiu in perioada 14 Dec 2014 - 14 Dec 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

În perioada 14 – 17 decembrie, Clubul Rotaract Bucuresti Cişmigiu a organizat prima ediţie “Rotaract Noel”. Acest proiect se adreseaza comunităţilor din Bucureşti, şi nu numai, având ca principal scop, dezvoltarea proceselor educative şi sociale a copiilor.
Noel este numele unui copil de 11 ani, atipic, pentru care părinţii lui au deschis o gradiniţă. El avea nevoie atât de familie şi terapii, cât şi de colegi şi prieteni…de o viaţă socială completă. Prin daruire si staruinta, tot mai mulţi copii au sansa la o viata mai buna.
Anul acesta Clubul Rotaract Bucuresti Cişmigiu a adus prin donaţia sa, ce a constat în alimente, dulciuri şi brazi de Crăciun, un zambet pe chipul copiilor. Acest Zambet, ne-a fost rasplatit printr-o minunata Serbare de Craciun oferita de cei mici. 
Prin susţinerea acestei cauze, ne dorim să le arătîm semenilor noştri cum se învaţă în mod direct compasiunea şi toleranţa faţă de cei din jur. 
Proiectul a fost organizat în parteneriat cu Rotary Club Bucuresti Cismigiu. Cu sprijinul “Magazinul cu Brazi”, “Rohe Romania” si “Sanagout”.
Clubul Rotaract Bucuresti Cişmigiu face partea din aripa tanara a Rotary Intenational si promovează valori precum: prietenie si înţelegere, clubul fiind format din membri aflaşi într-o strânsă legatură, de aceea urmăreşte construirea unor relaţii strânse si de lungă durată atât la nivel local, cât şi la nivel mondial; etică si integritate, respectarea responsabilităţilor asumate; diversitate, cunoaşterea si întrajutorarea unor grupuri diferite de oameni, precum si conectarea în mod constructiv a perspectivelor diferite ale celor din jurul nostru; altruism, prin prestarea unor servicii pentru oameni şi comunitate.

Impact