Knowing us ...(Italy,France,Romania,Serbia )

Proiect organizat de catre Rotaract Club Arad Cetate in perioada 22 Mar 2012 - 22 Mar 2012


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Proiectul "Knowing us..." este un proiect cultural drag noua .Prin aceasta initiativa am dorit sa introducem studentii straini in comunitatea aradeana.

Asadar ,in cadrul unei seri culturale am mers pe temetica serii ,exemplu Italia.Unde s-au servit preparate italiensti ,au fost prezentari despre cultura si istoria Italiei ,am avut moment artistic cu dirijor italian si moment de opera,licitatie de tablouri ,prezentare de moda  .La fiecare eveniment am pregatit un suvenir cu tematica evenimentului pe care participantii l-au putut lua acasa .Scopul proiectului este unul caritabil,deoarece din banii de bilete am ajutat copii nevoiasi sau cazuri de boala.

La serile noastre culturale au participat intre 80-330 de persoane ,pretul biletului variind intre 30 si 80 lei in functie de intelegerea cu localul unde am tinut evenimentul.

"Knowing us.." este un proiect care se poate aplica tuturor minoritatilor dintr-un oras.Un proiect din sectorul cultural care imbina perfect actiunea de foundraising cu distractie si dobandire de noi cunostiinte in materie de cultura generala.

Impact