SQS II - EDITIA I - DEZVOLTAREA PERSONALA

Proiect organizat de catre Rotaract Club Bistrița Omnia in perioada 23 Nov 2014 - 23 Nov 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Un eveniment marca Rotaract Club Bistrita. Concursul de oratorie, SQS, aflat la a doua editie, unde noua oameni isi transmit mesajele prin orice metoda aleasa. Publicul voteaza cel mai bun orator, cel mai puternic mesaj, creativitatea si imaginatia participantilor. Concursul SPEECHES, QUESTIONS & SAND, este format din trei etape plus etapa finala. La fiecare etapa avem un invitat special, sponsori si premii atat pentru castigatori cat si pentru public.
Etapa I DEZVOLTAREA PERSONALA
Participantii:
1. Alin Filipaş
2. Mariana Nechiti
3. Dragan Adrian Mihai
4. Laurentiu Marian
5. Sergiu Filimon
6. Ionuț Petrash
7. Iulia Almasan
8. Miha Oana
9. Alexa Rusan
INVITAT SPECIAL:
Alina Deac - castigatorul SQS I- Etapa Finala: O LUME MAI BUNA
Prezentator al evenimentului: Moldovan Radu Bogdan
SQS este un concept unic in lume, este un proiect care aduna oamenii, care ii stimuleaza sa dea tot ce este mai bun din ei. SQS este o provocare, un test, un eveniment original. Filadelfia Group sponsorizeaza LOCUL I din FINALA SQS CU DOUA EXCURSII COMPLETE IN GRECIA.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, cat si despre alte activitati ale Rotaract Club Bistrita pe https://www.facebook.com/RotaractBistrita sau mail: rotaract.bistrita@yahoo.com.
Acest eveniment face parte din Proiectul Rotaract 3x3 organizat de catre Rotaract Club Bistrita, Rotaract Piatra Neamt si Rotaract Sighet.
Celelalte 2 proiecte:
1. Urbanografie - Concurs de fotografie - https://www.facebook.com/events/299478380176215/?ref=22#
2. Rotaract Portile Deschise - Conferinta cu tema: VOLUNTARIATUL CA ALTERNATIVA DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER - https://www.facebook.com/events/750772194960225/

Impact