Seara muzicii live

Proiect organizat de catre Rotaract Club Arad in perioada 23 May 2014 - 23 May 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Seara muzicii live este un eveniment traditional ROTARACT CLUB ARAD,organizat pentru strangere de fonduri.In fiecare an la sfarsitul lunii mai, ROTARACT CLUB ARAD organizeaza o seara pe acorduri de muzica live,g. in cadrul careia, alaturi de invitatii nostri, sa sprijinim tinere talente ale Aradului si cazuri ale unor oameni mai putin norocosi. La fiecare eveniment le prezentam invitatilor nostri destinatiile fondurilor stranse in cadrul acelei editii.

Enumeram printre invitatii speciali pe pianistul Bogdan Ota, Fely Donose & band,  semifinalista in cadrul concursului Vocea Romaniei ,Razvan Stef, Ricardo Caria etc. Nu lipsesc din cadrul evenimentului prezentarile de moda , bijuterii, coafuri, precum si traditionalele licitatii si tombole. ILe pregatim de fiecare data invitatilor surprize precumȘ caricaturi desenate on spot de catre doi artisti care au venit special din Cluj pentru acest eveniment, numere de magie,etc

Le multumim invitatilor nostri, fara de care nu ar fi fost posibil acest eveniment, le multumim ca datorita lor obiectivul nostru a fost atins dar, mai ales, le multumim pentru ca au ales sa dea un exemplu de omenie si bunavointa de fiecare data cand li s-a cerut sprijinul. Ne spunea cineva ca atunci cand faci acte de caritate impresia e ca timpul se extinde… asa ca pentru toti cei care simt ca ar avea nevoie ca ziua sa fie mai lunga, le recomandam sa incerce sa ajute.

Ziua de maine – daca nu va fi mai lunga, va fi cu siguranta mai frumoasa pentru voi!

Impact