Tinere talente – dans sportiv – 2011

Proiect organizat de catre Rotaract Club Arad in perioada 31 Oct 2011 - 31 Oct 2011


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Prună Mihai Daniel, născut la data de 7 iunie 1999, in Arad, din părinții Corina si Cristian Prună, domiciliat în Arad, strada Banu Mărăcine, bloc 4, scara A, apart. 19, jud.Arad, cod poștal 310150, în prezent elev în clasa a-VII-A, la Colegiul Național Vasile Goldiș. Practică dans sportiv de performanță din septembrie 2007, la clubul de dans sportiv Ballroom Dance Arad.

A participat la peste 45 de concursuri naționale și internaționale cu rezultate din cele mai bune dintre care amintim: locul 1 la competiția internațională Dance Masters la București edițiile 2008, 2009, locul 2 la ediția din 2010, numeroase clasări pe podium la diferite concursuri, o prezență în finala Openului Internațional de la Kistelek – Ungaria în 2009. În anul competițional 2010 – 2011 a facut parte din lotul național al României, secțiunea Latino, grupa de vârsta 10-11 ani. În 2010, împreună cu încă 7 perechi de la clubul din Arad a obținut locul 1 laFestivalul Național de Formații de Dans al României, desfășurat la Sighetul Marmației.

Pe lângă dans mai este pasionat și de șah, cea mai mai notabilă performanță fiind câștigarea concursului pentru copii  ARED pentru copii mai inteligenţi din decembrie 2008, din 26 de participanți, când a câștigat și premiul cel mare pus în joc, un computer oferit de sponsorul competiției. Face  parte din echipa de șah a școlii cu care a obținut un remarcabil loc 3 la Campionatul Național de șah pentru copii și tineret, Cupa DeMolay – BNR, ediția 2011, etapa județeană.

Parte din rezultatele sale au fost consemnate și de presa locală din acea vreme, de postul național Prima TV, de posturile TV locale – Info Tv, West TV, BaricadaTV – unde a mai participat de altfel la diferite emisiuni.

În 2009 și 2010 a participat împreună cu partenera de atunci la preselecția națională pentru emisiunea Dansez pentru tine de la PRO TV, lăsând o puternică impresie drept pentru care a și fost inclus pe clipul de difuzare și mediatizare a emisiunii respective.

Și la școală rezultatele sunt foarte bune, media generală 10 clasa a-V-a, media generală 9,90 clasa a-VI-a. A participat și în cadrul școlii la diferite concursuri de matematică, română, etc. cu rezultate bune și foarte bune dintre care amintim: locul 1 la faza județeană a concursului național Evaluare în Educație, locul 3 la același concurs – etapa regională și mențiune la etapa națională la limba română. În luna mai 2011 a participat într-o tabără de două săptămâni cu caracter multicultural în, Trogen, Elveția, unde a prezentat un program de dans din partea României, acolo fiind și copii din Ucraina și Elveția.

Cunoaște limba engleză la nivel conversațional și are ca alte pasiuni muzica,tenis de masă, skateboarding-ul, patinaj, fotbal, jocuri pe play station, calculator.

Impact