Renovare Saloane Sectia Pediatrie 2, Arad – 2013

Proiect organizat de catre Rotaract Club Arad in perioada 16 Sep 2014 - 16 Sep 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

In urma evenimentului caritabil “Seara Muzicii Live”, au fost adunate si fondurile necesare renovarii unui salon din cadrul Sectiei de Pediatrie 2 de la Spitalul Judetean Arad.

Pentru zugravit, schimbarea gresiei, a geamurilor si a lavoarului am fost ajutati de o echipa de profesionisti, iar de pictatul salonului ne-am ocupat noi. Cu ajutorul colegei noastre Arina, am realizat sabloane, le-am trasat conturul si… dupa aceea a urmat o lunga munca in care totul a fost realizat din pensula.

Pe langa scopul social, a fost un bun prilej pentru a ne cunoaste mai bine intre noi, de a ne apropia. Am putea spune chiar ca a fost un teambuilding ad-hoc.

Bucuria noastra a fost si mai mare in momentul in care am finalizat primul salon, iar atunci cand am tras linie am vazut ca mai avem fonduri necesare pentru renovarea inca a unui salon. Nimic nu ne-a bucurat mai mult ca gandul ca vom putea face si mai multi copii sa zambeasca.

La scurt timp, am inceput si renovarea celui de-al doilea salon, a carui finalizare a fost dusa la bun sfarsit cu success si impreuna cu aceiasi oameni entuziasti.

Impact