Camion vers la Roumanie 2014

Proiect organizat de catre Rotaract Club Arad in perioada 20 May 2014 - 20 May 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

lubul Rotract Arad a adus Proiectul “Camion vers la Roumanie”, un proiect international intre Franta si Romania si la Arad.

‘Camion vers la Roumanie’ este un proiect deja traditional in Timisoara, implementat cu ajutorul Rotrary Timisoara Cetate si asociatia franceza MAP – ‘Medicine, Aide et Presence’. Este vorba despre un transport umanitar de mobilier si consumabile medicale care sunt distribuite catre destinatii cu profil medical.

In urma unor discutii preliminare avute cu prilejul unei prime intalniri cu presedintele MAP, Pierre Chollat, la Timisoara, in ianuarie 2014, iata ca am reusit sa facem rost de un transport sponsorizat de firma Mavros. Aradul este pentru prima data destinatarul unui astfel de transport – organizat in aceasta saptamana – si asteptam circa 100 de metri cubi de marfa pe care sa o distribuim AHNR si diferitelor sectii ale Spitalului Judetean.

Speram ca acest proiect sa prinda un contur cat mai frumos la Arad si sa devina o traditie, nu doar pentru a suplimenta nevoile accentuate ale diverselor departamente ale spitalelor, cat si pentru a consolida relatia Franta – Romania, respectiv a Cluburilor Rotary Arad si Rotaract Arad cu MAP. — la Arad.

Impact