ROTABEBE

Proiect organizat de catre Rotaract Club Iași 2000 in perioada 01 Jan 1970 - 01 Jan 1970


Nevoia

Venirea unui copil pe lume este o bucurie și o binecuvântare, doar că un astfel de eveniment poate fi umbrit adesea de grija lipsurilor pentru îngrijirea bebelușului, mai ales în primele zile de viață. Dificultățile materiale cu care se contruntă proaspetele mămici sunt adesea intensificate și de fenomenul mamelor foarte tinere din zona rurală, care adesea nu se bucură nici măcar de sprijinul familiei.
Prin proiectul Rotabebe, Clubul Rotaract Iași 2000 își propune să ureze un bun venit pe lume mai optimist nou-născuților, să preia din grijile financiare ale mamelor fără posibilități și să le ofere în același timp un început minim de educație în igiena, sănătatea și îngrijirea copilului, prin puterea exemplului și prin practică.

Obiective SMART

Rezultate

Anul acesta am reușit să facem 75 de pachete, care vor fi împărțite mamelor din medii defavorizate. Fiecare pachet conține câte o aleză, o pelinuță de bumbac, șervețele umede, monodoze de ser fiziologic, șervețele oculare, cremă pentru iritații și un pachet de scutece.

Impact