Educație pentru iubire

Proiect organizat de catre Rotaract Club Iași Copou in perioada 17 May 2014 - 17 May 2014


Nevoia

Obiective SMART

Rezultate

Conceptul de educație pentru iubire, a ajuns în fața publicului sâmbãtã, 17 mai, prin spectacolul cu același nume, susținut de duetul Malade de la Bârnova veselã și tristã.
Proiectul, organizat de Rotaract Iași Copou, în parteneriat cu Universitatea de Arte ”George Enescu” a fost conceput cu scopul de a promova actul artistic al trupei Malade, ai cãrei membri sunt pacienți care locuiesc în Spitalul de Psihiatrie Socola.
Un obiectiv important în procesul de implementare a fost reducerea discriminãrii sociale a personelor mature care suferã de o boalã psihicã, precum și susținerea unei atitudini pozitive fațã de viațã, prin promovarea alegerilor fãcute din iubire.
Concertul live a fost unul inedit, ne-a oferit emoție, voie bunã și prilejul de a dãrui ajutor prin suport psihologic și fianciar – spectacolul a fost caritabil, banii obținuți în urma donațiilor fiind dãruiți pacienților.
Mul?umirile noastre sunt adresate publicului ?i celor care care prin implicarea lor au fãcut posibilã finalizarea acestui proiect – actorul Cosmin Panaite ?i Tarquinius Stamate.

Impact